31.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Korrik, 2024

Danella dhe “Grupi zjarrit” arrijnë marrëveshje edhe për një drejtori

Në Shkollën e Mesme Ekonomike të Qytetit të Shkupit, Arseni Jovkov për herë do të emërohet drejtor shqiptarë. Alsat jo-zyrtarisht mëson se emërimi i Nazmi Ramanit për drejtor të shkollës në fjalë vjen si rezultat i marrëveshjes së arritur mes “Grupit të Zjarrit” dhe kryetares së Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska, shkruan Alsat.

Nazmi Rahmani deri më tani në këtë shkollë ka ushtruar postin e ndihmës-drejtorit.

Të ngjajshme

Të fundit