27.8 C
Skopje
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Disa pjesë të Butelit dhe Batincës pa ujë

Për shkak të defekteve në rrjetin e ujësjellësit, pa ujë sot do të jenë disa pjesë të komunës Butel dhe fshatit Batincë.

Në Butel prej orës 9:00 ujë nuk do të kenë shfrytëzuesit e rrugëve “Petar Manxhukov”, “Natanail Kuçevishki”, “Aleksandar Bujnov”, “Tome Pure” dhe “Betovenova”.

Në Batincë, pa ujë prej orës 09:00 janë shfrytëzuesit e rrugëve 6 dhe 7.

Furnizimi me ujë do të jetë i ndërprerë deri në sanimin e defekteve.

Të ngjajshme

Të fundit