30.8 C
Skopje
E premte, 19 Korrik, 2024

Dr. Bujar Ramadani, vlerë e shtuar në Klinikën e Onkologjisë dhe Radioterapisë

Bujar Ramadani, mjeku i ri në spitalin shtetëror të Shkupi në fushën e Onkologjisë e cila ka të bëjë me trajtimin e kancerit po lë gjurmë në këtë sferë.

Pas diplomimit në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup, Dr.Ramadani u sistemua në Klinikën Universitare për Radioterapi dhe Onkologji.

Nga pacientët e shumtë të cilët adresohen tek Dr. Bujar Ramadani ai gjen kohë që nga orët e hershme të mëngjesit e deri në mbrëmje për t’u dalë në ndihmë dhe për t’i këshilluar rreth procedurën së mjekimit. Pacientët janë nga të gjitha anët e vendit por edhe nga Kosova të cilët zgjedhin Dr. Ramadanin për t’u konsultuar rreth kancerit në gji.

Të ngjajshme

Të fundit