36.8 C
Skopje
E diel, 23 Qershor, 2024

Selami: Personat me paralizë cerebrale meritojnë integrim të plotë në shoqëri

Zëvendësdrejtori i DAP, Abdulselam Selami ka shpërndarë në rrjetin social facebook një status ku tregon gatishmërinë për t’u ndihmuar personave me paralizë cerebrale në Ditën Botërore të personave me këtë çrregullim motorik kronik joprogresiv të ecjes.
6 Tetori – Dita Botërore e personave me paralizë cerebrale!
Personat me paralizë cerebrale meritojnë integrim të plotë në shoqëri si të gjithë të tjerët, andaj të gjithë bashkë të ngrisim zërin për ndërgjegje më të lartë shoqërore dhe bashkërisht ti tejaklojmë vështirësitë për t’ua lehtësuar jetën këtyre personave!
Vetëdija e lartë do të ndikojë në procesin për krijimin e shoqërisë funksionale e cila mundëson jetë dinjitoze të personave me paralizë cerebrale!

Të ngjajshme

Të fundit