21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Dy ditë jo-pune në muajin prill dhe maj për gjithë qytetarët në RMV

Muaji prill ka dy ditë jo pune për të gjithë qytetarët në vend.

Sipas kalendarit të ditëve jopune, 10 Prilli (e mërkurë), Fitër Bajrami, dita e parë e Bajrami do të jetë jopune për të gjithë qytetarët.

Përveç kësaj dite, për të gjithë qytetarët jopune do të jetë edhe dita e raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale, e caktuar për 24 prill, gjegjësisht e mërkurë.

Pas prillit, në muajin maj, ditë jo pune për të gjithë janë:

– 1 maj (e mërkurë), dita e punës

– 6 maj (e hënë), Pashkë, dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks

Të ngjajshme

Të fundit