14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

E Marta ditë jo pune në RMV

11 Tetori do të jetë ditë pushimi për të gjithë qytetarët e RMV-së.

Nga MPPS njoftojnë se të martën shënohet Dita e Kryengritjes Popullore.

“Dita e Kryengritjes Popullore – 11 Tetori (e martë) është ditë jopune për të gjithë qytetarët, kumtoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve ua uroi Ditën e Kryengritjes Popullore”, thonë nga MPPS.

Të ngjajshme

Të fundit