-2.2 C
Skopje
E diel, 10 Dhjetor, 2023

(FOTO) Shvercerat grumbullojnë 500 libra për bibliotekën e parë shqipe në Manastir

Tifogrupi i mirënjohur në mbarë shqiptarinë e më gjerë ka nisur një aksion këtë javë që po lëmë pas për të grumbulluar libra në shenjë respekti dhe mirënjohjeje për t’ia dhuruar bibliotekës së parë shqipe në qytetin e Manastirit, informon POPULLI.mk
Lexo më shumë:
“Rreth 500 libra janë grumbulluar brenda javës për bibliotekën e parë shqipe në qytetin e Manastirit.
Shkupi dhe Shvercerat, gjithmonë do të përkrahin iniciativa të tilla, dhe do ta ruajmë identitetin tonë të pastër deri në frymën e fundit.
Ju falënderojmë të gjithëve për kontributin tuaj!”, shkruajnë Shvercerat Shkup.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=364230722768187&set=a.211816384676289

Të ngjajshme

Të fundit