30.8 C
Skopje
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Grupi i pakënaqur i Alternativës kërkon dorëheqjen e Ministrit Sali

Grupi i pakënaqur i Alternativës, gjegjësisht dega e Çairit, reagojnë ndaj Ministrit të Shëndetësisë, Bekim Sali për të cilin thonë se nuk i ka përmbushur objektivat partiake.

Meriton Cuvoli numëroi vërejtjet për të cilat tha se e ka njoftuar edhe kreun e partisë, Afrim Gashi dhe kanë kërkuar nga ai që brenda 10 ditëve të shkarkojë ministrin Sali.

Iniciativa aktualisht përmban 11 nënshkrime.

Të ngjajshme

Të fundit