21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Korridori 8 dhe 10D, Grubi: Na priftë e mbara drejt realizimit të ëndrrës së madhe

Zëvendëskryeministri i parë i RMV-së, Artan Grubi ka publikuar emrat e kompanive kandidat për të marrë përsipër ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10D.
Me kënaqësi të madhe konstatoj interesim të madh nga kompani ndërkombëtare me renome botërore për përzgjedhjen e konsulentit dhe mbikqyrësit të proјektit të ndërtimit të autostradave me konzorciumin Bechtel – Enka.
Sot, tre aplikues për konsulent financiar të Qeverisë për realizimin e projektit të Korridorit 8 dhe 10-D kanë konkuruar në shpalljen e Ndërmarrjes Publike për Rrugët Shtetëtore:
1. Ingerop & Egis ??
2. IRD & Eptisa & EuroKonsalting ??
3. Hill & GIM ??
Na priftë е mbara drejt realizimit të ëndrrës së madhe.

Të ngjajshme

Të fundit