21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Mexhiti: Më shumë se asnjëherë ka ministra shqiptar dhe ikje masive të shqiptarëve!

I pari i LD-së, Izet Mexhiti në emisionin “Çim Peka Live” theksoi sonte se aktualisht kur më së shumti ka minsitra shqiptar po ikin të rinjtë nga vendi, informon POPULLI.mk

“Pikërisht në këtë qeverisje kur ka më shumë se asnjëherë më parë pushtet partia në qeveri, ndodh eksodi më i madh i shqiptarëve nga RMV. Në Mateç të Likovës për 3 vite 200 të ri janë larguar nga vendlindja. Mos flas për Kërçovë, Tetovë, Strugëbe Dibër etj. Ka ministra shqiptarë, zv krteministra, por këtë nuk e ndjen qytetari shqiptar, nuk e ndjen as biznesi shqiptar, por vetëm pushteti dhe familjet e tyre”.

© POPULLI.mk

Të ngjajshme

Të fundit