17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

MPB njofton qytetarët e Shkupit: Mos bëni panik, po xhirohet një film me skena ku ka edhe të krisma

MPB i njofton qytetarët e Shkupit se në rrethinën e “ish-Gazelasë” po xhirohet film gjatë të cilit po xhirohen edhe skenat me krisma për të cilat, siç theksojnë nga atje, MPB-ja ka qenë e njoftuar menjëherë nga organizatori.
Ministria e Punëve të Brendshme apelon mediat që të mos publikojnë informacione të paverifikuara në opinion dhe të kontaktojnë Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun për informacione të duhura, njofton MPB.

Të ngjajshme

Të fundit