30.8 C
Skopje
E premte, 19 Korrik, 2024

Nuredini: Nuk më pëlqen kur shoh rrugëve mbeturina

Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapsinor Naser Nuredini thotë se nuk i pëlqen që në shtetin tonë sheh ende mbeturina rrugëve. Ai tha se Qeveria vitin e ardhshsëm ka ndarë buxhët për të blerë kontinjera. Poashtu për menaxhimin e mbeturinave thotë se ka ndihma nga vendet evropiane por edhe nga Banka Botërore.

“Normalisht që nuk më pëlqen, si qytetar i shtetit tonë, nuk flas si anëtar i qeverisë, si qytetar i shtetit tonë nuk më pëlqen që të kemi aq shumë mbeturina në rrugët e tona. Nuk është mirë që ne ta ndotim rrethin tonë. Çdo deponi e egër dhe mbetje që hudhim nëpër fusha e dëmton tokën tonë me të cilën ne ushqehemi por poashtu edhe fëmijët tanë” – tha Naser Nuredini. /KlanMacedonia/

Të ngjajshme

Të fundit