8.8 C
Skopje
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Pa energji elektrike disa pjesë të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin elektro-shpërndarës, sot pa energji elektrike do të jenë një pjesë e konsumatorëve të komunave Karposh, Sopishtë dhe Çuçer Sandevë, njoftojnë nga QRMK – Shkup.

Në periudhën prej orës 08:30 deri në orën 10:00, pa furnizim me energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “Gigo Mihajlovski” në Komunën e Karposhit.

Në periudhën prej orës 09:00 deri në orën 14:00, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugëve 21, 24 dhe 29 në fshatin Sopishtë, ndërsa nga ora 09:00 deri në orën 15:00, konsumatorët e fshatit Bllacë e Poshtme dhe shkolla fillore në këtë fshat.

Në periudhën prej orës 10:40 deri në ora 14:50, pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “Petre Piruze”, Komuna e Karposhit.

Të ngjajshme

Të fundit