21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Paga 1,000 euro +bonuse / APLIKO NË CALL CENTER

Jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të përkushtuar për të bashkëpunuar me ekipin tonë në Call Center. Ne jemi një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve të shkëlqyera të komunikimit me klientët dhe jemi në kërkim të njerëzve të aftë dhe të motivuar për të përshpejtuar dhe për të avancuar në këtë fushë.

Në kompaninë tonë janë 50 vende të lira pune dhe ne po kërkojmë punëtorë për ta perfeksionuar edhe më tepër ekipin tonë.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  1. Të ketë komunikim / oratori
  2. Të ketë përgjegjësi në punë
  3. Të përcjellë energji pozitive

Nëse jeni një person i përkushtuar, me aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe të interesuar për një sfidë të re dhe të stimulueshme në një ambient të punës në ekip, ju lutemi APLIKONI tani në mr@mrfinanz.ch dhe në WhatsApp tel: +41 79 154 0007.

Afati i aplikimit vlen deri me datë 29.02.2024

Ne jemi të gëzuar t’i mirëpresim aplikimet tuaja dhe të shikojmë mundësinë për të bashkëpunuar për të krijuar një eksperiencë të jashtëzakonshme për klientët tanë.

Ju falemnderit!

Të ngjajshme

Të fundit