13.8 C
Skopje
E diel, 25 Shkurt, 2024

Qeveria vendos të mbështesë financiarisht kompanitë ajrore për destinacione të reja

Në seancën e 100-të të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut u vendos që të mbështeten financiarisht kompanitë ajrore që do të prezantojnë fluturime të reja.

“Qeveria përmes Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve, në periudhën e ardhshme do të shpallë thirrje publike për dhënien e mbështetjes financiare kompanive ajrore që do të prezantojnë destinacione të reja ajrore për qytetarët”, paralajmërojnë nga Qeveria.

Programi i miratuar vlen për periudhën 2023-2025, ndërsa ka për synim zhvillimin ekonomik të vendit.

 

[bsa_pro_ad_space id=1]

[bsa_pro_ad_space id=2]

Të ngjajshme

[bsa_pro_ad_space id=2]

[bsa_pro_ad_space id=1]

Të fundit