21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Selami: Luftojmë evazionin fiskal për ta mbrojtur buxhetin e shtetit!

Drejtoria e të Ardhurave Publike dhe Drejtoria e Policisë Financiare, vazhdojnë bashkëpunimin ndërinstitucional me theks të veçantë në luftën kundër evazionit fiskal dhe mashtrimeve tatimore!
Këtë e konstatuam edhe në takimin e sotëm të cilin bashkë me drejtoreshën Llukarevska, takuam udhëheqësinë e Drejtorisë së Policise Financiare.
U dakorduam që Memorandumin për bashkëpunim ta revidojmë dhe zgjerojmë, që të arrijmë qëllimet tona të përbashkëta në mbrojtjen e buxhetit te shtetit dhe në të mirë të qytetarëve tanë.

Të ngjajshme

Të fundit