22.8 C
Skopje
E diel, 19 Maj, 2024

Shkolla e mesme ekonomike “Arseni Jovkov” për herë të parë me drejtor shqiptar si rezultat i marrëveshjes së BDI-së me Danella Arsovskën

Shkolla e mesme ekonomike “Arseni Jovkov” për herë të parë në historinë e kësaj shkolle do të udhëhiqet nga një drejtor shqiptar, shkollë e cila ndër vite ka nxjerr kuadro të shumta dhe të suksesshme, jo vetëm në Maqedoni, por edhe më gjërë.

Ky vendim vjen si rezultat i arritjes së bashkëpunimit mes kryetares së Shkupit, Danella Arsovska me Izet Mexhitin, Blerim Bexhetin dhe Visar Ganiun.

Në postin e drejtorit të shkollës “Arseni Jovkov” do të emërohet Nazmi Rrahmani.

Të ngjajshme

Të fundit