14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Shkup/134 shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 134 shkelje të rregullave të trafikut.

Janë shqiptuar 50 për tejkalim të shpejtësisë, 5 për ngasje të automjetit pa patentë shoferi, 22 për ngasje të automjetit pa patentë shoferi.

Sipas MPB-së janë shqiptuar edhe 4 gjoba për përdorim të telefonit, 6 për kalim në të kuqe dhe 9 gjoba për makina të paregjistruara.

Të ngjajshme

Të fundit