13.8 C
Skopje
E diel, 25 Shkurt, 2024

Siri nuk ju dëgjon? Provoni këto zgjidhje

Siri nuk dëgjon më dhe nuk aktivizohet kur flisni me të? Thjesht mund të shikoni hapat e mëposhtëm për ta rikthyer atë në jetë!

Ia vlen të provohet pasi mendojmë se disa prej tyre do të funksionojnë.

Rinisni pajisjen tuaj. Rinisja mund të zgjidhë probleme të tilla si një lidhje e dobët WiFi që mund të ketë shkaktuar keqfunksionimin e Siri.
Fol qartë. Nëse Siri nuk mund t’ju kuptojë, atëherë ndoshta nuk është aktivizuar. Ju duhet të flisni me zë të lartë dhe të qartë që ajo t’ju dëgjojë dhe t’i bëjë pyetje të drejtpërdrejta.
Kontrolloni kufizimet. Mund të keni bllokuar aksidentalisht disa nga veçoritë e Siri, si kërkimi në internet, kështu që kontrolloni cilësimet tuaja dhe provoni përsëri.
Hapni Shërbimet e Vendndodhjes. Për t’ju treguar motin, Siri duhet të dijë vendndodhjen tuaj.
Përditëso iOS. Pajisja juaj duhet të ketë versionin më të fundit të softuerit, i cili zakonisht rregullon gabimet që mund të ndikojnë gjithashtu në Siri.
Kontrolloni mikrofonat në celular, sikur Siri nuk ju dëgjon, mund të mos jetë problemi i saj, por një problem me mikrofonat e pajisjes tuaj.

[bsa_pro_ad_space id=1]

[bsa_pro_ad_space id=2]

Të ngjajshme

[bsa_pro_ad_space id=2]

[bsa_pro_ad_space id=1]

Të fundit