17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Stoilkovski: Presim që KSHPK të hapë rastin dhe të deklarohet për skandalin e licencave 40 milionë euro

Deklarata e sotme para KSHPK-së synon  t’i thërras ata nëse nuk kanë dëgjuar për skandalin e liceceve 40 milionjë euro.

Tani më 10 ditë KSHPK të shprehë interesin se si është e mundur t’i jepen 40 milionë euro për licenca një kompanie të dominuar nga një koleg i kryeministrit, që KSHPK -ja të përgjigjet nëse kjo nuk është bazë për dyshime për korrupsion?

Presim që KSHPK të vendoset edhe për tenderin e parë edhe për të dytin për këtë kompani, dmth pse është bërë tender 15 milionë euro, me kushte të reduktuara 3 vite më parë?

Dhe menjëher pastaj, pas më pak se 3 vjetësh, për të njëjtat shërbime, 25 milion euro pra 10 milionë euro më shumë?

Në të njëjtën kohë, Kovaçevski është i njëjti koleg si konsulli i një shteti të huaj, që do të thotë se Qeveria tani po prokuron softuer për Qeverinë dhe administratën nga një person që përfaqëson interesat e huaja?

Presim që KSHPK të hapë këtë çështje dhe ta shpallë skandalin në kohën më të shkurtër të mundshme!

40 milionë euro janë një shumë e rëndë edhe për këtë qeveri kriminale!

Naum Stoilkovski, zëdhënës i OBRM-PDUKM-së.

Të ngjajshme

Të fundit