30.8 C
Skopje
E shtunë, 15 Qershor, 2024

U gjet edhe personi i dytë i zhdukur në Malin Sharr

Janë gjetur dy personat të cilët u zhdukën në shpatet e malit Sharr në rajonin pranë të ashtuquajturës maja e Titos.

“Nga nga ana e ushëheqësit të Qendrës rajonale për menaxhimin e krizave (QRMK) Tetovë jemi njoftuar se shefi i Njësisë speciale të MPB-së i cili ka pësuar lëndime të rënda gjatë operacionit të shpëtimit është nxjerrë nga vendi i ngjarjes dhe aktualisht me automjet po dërgohet në Qendrën klinike”, njoftuan nga Qendra për menaxhim me kriza.

Personi i dytë i gjetur është i vdekur dhe ndodhet akoma në vendngjarje. Që i njëjti të transferohet, parapakisht duhet të kryhen procedurat përkatëse.

Të ngjajshme

Të fundit