25.8 C
Skopje
E premte, 2 Qershor, 2023

Valdet Xhaferi: Formohen departamentet që do të veprojnë në suaza të degës së BDI në Gostivar

🔵 Formohen departamentet që do të veprojnë në suaza të degës së BDI në Gostivar

Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI dega në Gostivar, realizoi mbledhjen e radhës me ç’rast u diskutua për zhvillimet politike në vend dhe u krijuan departamentet që do të funksionojnë në kuadër të degës.

Në këtë takim me unanimitet për udhëheqes të departamenteve u emeruan:

1. Departamenti i Shëndetësisë – Anife Asani
2. Departamenti i Drejtësisë – Mjaftime Neziri
3. Departamenti i Ekonomisë – Ajshe Osmani
4. Departamenti i Bujqësisë – Adis Neziri
5. Departamenti për IT – Vullnet Sulejmani
6. Departamenti për Punë dhe politik sociale – Jeton Rakipi
7. Departamenti për Arsim – Lulzim Zeqiri
8. Deparatamenti për Vetëqeverisje Lokale – Qeramendin Selimi
9. Departamenti për Kulturë – Alma Tairi
10. Deparatamenti për Mejdis jetësor – Osman Mislimi
11. Departamenti për Krijimin e politikave të Degës – Kujtim Dehari
12. Departamenti për Informim – Selam Isejni
13. Departamenti për Urbanizëm – Burim Bajrami
14. Departamenti për Diaspor – Drita Sulejmani

Uroj drejtuesit e departamentëve duke u ofruar bashkëpunim të ngushtë me kryesinë e degës në zbatimin e politikave pozitive partiake në nivel lokal.

Me funksionimin e departamenteve, do të rritet dinamika e punës së degës së BDI në Gostivar.

Të ngjajshme

Të fundit