17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Zv/drejtori Selami takoi ambasadorin e Shqipërisë, Fatos Reka

Ishte nder dhe kënaqesi për mua që sot të vizitoj Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Maqedoninë e Veriut me seli në Shkup.

Në takimin me ambasadorin Fatos Reka, fillimisht biseduam për reformat tatimore që Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria kanë zbatuar e të cilat janë të rekomanduara nga Bashkimi Europian, për hyrje të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë në familjen e Bashkimit Europian.

Gjatë bisedës folëm edhe për projektet infrastrukturore që kjo qeveri po i realizon, siç është edhe Korridori 8 i cili hap mundësinë për rrugë të reja europiane.

Në mes tjerash, ambasadorit Reka i ofrova bashkëpunim në mes DAP dhe Ambasadës se Shqipërisë në lidhje me të gjitha procedurat ligjore të cilat janë nën ingerenca të DAP!

Të ngjajshme

Të fundit