30.8 C
Skopje
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Arritje historike / Gjimnazistët e Çairit shkojnë në NASA

Gjimnazistët nga Çairi shkojnë në NASA, krijuan aplikcionin më të mirë nacional

Nxënësit e Shkollës së Mesme “Zef Lush Marku”, Jasir Idrizi, Krenar Ahmeti, Dijar Selami, Endrit Shaqiri dhe Andi Ganiu, me mentor Nderim Nagavcin, janë fituesit e garës kombëtare NASA Space Apps Challenge. Të rinjtë të cilët garuan në mesin e shumë ekipeve nga mbarë vendi, jo vetëm që morën vendin e parë, por edhe fituan të drejtën për të vizituar NASA’s Kennedy Space Center në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Me këtë rast përgëzoj këta djelmosha për suksesin e tyre dhe i inkurajoj të rinjtë e tjerë të ecin në këtë rrugë të arritjeve botërore me suksese edhe më të mëdha.

#SpaceAppsChallenge
#NASASpaceAppsMKD
Youth Community Center Cair – YCCC
U.S. Embassy North Macedonia

Të ngjajshme

Të fundit