17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Asfaltohet rruga “Jahja Pasha” në lagjen Seravë

Kryetari i Çairit, Visar Ganiu ka njoftuar qytetarët për asfaltimin e edhe një rruge, asaj të “Jahja Pashës” në lagjen Seravë.

Vazhdojmë asfaltimin e rrugëve dhe rrugicave të Komunës së Çairit. Pamjet që po ju sjellim janë nga rruga “Jahja Pasha” (Ish-Sollunska) të Lagjes Seravë, asfaltimin e të cilës rrugë ekipet tona e përfunduan dhe është me sipërfaqe prej mbi 2100 m2.

Të ngjajshme

Të fundit