10.8 C
Skopje
E martë, 23 Prill, 2024

Drejtori Maksuti Kryetarit të Haraçinës ia prezantoi punen e Institutit dhe biseduan për bashkëpunim

Kryetari i Komunës së Haraçinës ishte për vizit tek hapësirat e Institutit të Mjekësisë së Punës ku dhe realizuan kontrollimin sistematik mjekësor të gjithë të punësuarve të komunës tonë më poshtë e keni statusin e plotë të Kryetarit të Haraçinës që e shpërndau nê rrjetin social Facebook:

Sot më datë 10 Nëntor 2022, në hapësirat e Institutit të Mjekësisë së Punës, në prani të drejtorit të Institutit z. Aziz Maksuti realizuam kontrollimin sistematik mjekësor të të gjithë të punësuarve të komunës tonë.

Përmes kontrollimit sistematik shëndetësor bëhet ekzaminimi mjekësor, kryerja e analizave dhe kontrolleve mjekësore, të përcaktuara sipas kritereve mjekësore nga Instituti i Mjekësisë së Punës.

Me këtë ne synojmë për një mirëqenie më të mirë shëndetësore të punësuarve tanë, ngritjen e performancës dhe efikasitetit të kryerjes së detyrës.

Të ngjajshme

Të fundit