17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Drejtori Saidi dhe Danella Arsovska në terren, rikonstruohen 26-të rrugë në Gjorçe Petrov

Qyteti i Shkupit po rikonstruon 26 rrugë në Gjorçe Petrov

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe drejtori i JP Rrugë dhe rrugica, Said Saidi, inspektuan fazën përfundimtare të ndërtimit të 26 rrugëve në komunën e Gjorçe Petrovit me sipërfaqe të përgjithshme prej 16.000 metra katrorë.

Drejtori i JP Rrugë dhe Rrugica, Said Saidi, theksoi në inspektim se prej ditës së djeshme ka nisur puna për përgatitjen e asfaltimit të rrugëve, të cilat janë pjesë e fazës finale të projektit, me gërmimin e asfaltit të kreshtës, vendosja e një shtrese tampon dhe afrimi i asfaltimit me masë të re asfaltike, e cila do të përmirësojë kushtet e jetesës së qytetarëve që jetojnë këtu, si dhe do të ndikojë në përmirësimin e sigurisë në komunikacion.

 

Të ngjajshme

Të fundit