35.8 C
Skopje
E diel, 21 Korrik, 2024

Fc Shkupi academy nga turneu ndërkombëtar Sarajevo Troophy kthehen si fitues me trofe (FOTO)

Në kuadër të aktiviteteve të ndryshme të FC Shkupi akademi ishte pjesmarës në turneun ndërkombëtar “sarajevo troophy” nga gjeneratat e lindura 2010 trener Minas Osmani – Gjenerata 2012 trener Ferdi Ismaili- gjenerata 2015 Ferid Veseli dhe gjenerata 2016 me trener Samet Sinani ku në krye ishte Koordinator Jeton Musliu!

Në qështjen organizative nga ana e organizatorëve kishte organizim në nivel të lartë në qështjen sportive ku morën pjesë mbi 3000 lojtarë nga 9 shtete të ndryshme!

Fc Shkupi academi u tregua si ekip mjaftë cilësore nga të gjitha gjeneratat ku në bazë të gjeneratave 2010 -2012 – 2015 ariten 1/4 ndërsa gjenerata 2016 e mori vendin e 3 dhe portierin me të mirë të vitit 2016 Suhejb Braimi!

Me shpresë që në vitet në vijim të vazhdon ky turne ndërkombëtar për fc shkupi akademi!

Të ngjajshme

Të fundit