18.8 C
Skopje
E diel, 19 Maj, 2024

Filloi Mbledhja e Kryesisë së re të Bashkimit Demokratik për Integrim

Filloi Mbledhja e Kryesisë së re të Bashkimit Demokratik për Integrim, ku ministrat, zëvendësministrat dhe sekretarët shtetërorë nga radhët e kësaj partie duhet të japin llogari për punën e tyre.

Pikat e agjendës së sotme të propozuara nga kreu i integristëve, Ali Ahmeti, pritet të jenë këto:

Informim i Kryetarit te BDI-së rreth situatës politike ne vend;
Konstituimi i Sekretariateve te partisë;
Raporti i punës se ministrave, zëvendësministrave dhe sekretarëve shtetërorë;

Në këtë mbledhje gjithashtu pritet edhe emërimi i sekretarëve të partisë dhe udhëheqësit e sekretariateve, siç janë ato për ekonomi, drejtësi, bujqësi e të tjera.

Të ngjajshme

Të fundit