21.8 C
Skopje
E premte, 12 Prill, 2024

Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme. Intensiteti i rrugëve  jashtë qendrave të qytetit është mesatar, ndërsa në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.
Lidhja Automjeteve rekomandojnë rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Të ngjajshme

Të fundit