36.8 C
Skopje
E diel, 23 Qershor, 2024

Hysni Ismaili zgjedhet nënkryetar i Kuvendit

Me 62 vota “PËR”, Hysni Ismaili nga radhët e Alternativës është zgjedhur si nënkryetar i Kuvendit të RMV-së, në korniza të vazhdimit të sotëm të seancës së 71të.

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi e ndërpreu vazhdimin e kësaj seance dhe tha se për vazhdimin e saj deputetët do të njoftohen më tej. Seanca filoi me një orë vonesë, ndërsa nuk morën pjesë fare deputetët e VMRO-DPMNE-së.

Sot gjithashtu Risto Penovi u zgjedh ministër i ri për vetqeverisje lokale, ndërsa Fatmir Skender dhe Tatjana Vasiq u zgjodhën anëtarë të rinjë të Gjykatës Kushtetuese.

Të ngjajshme

Të fundit