2.8 C
Skopje
E mërkurë, 29 Mars, 2023

Izet Mexheti nga Saraji: Faleminderit nga zemra DERVEN!

“Grupi i Zjarrit” sonte ka zbritur në Saraj të Blerim Bexhetit. Izet Mexhiti, Blerim Bexheti, Nevzat Bejta dhe Izet Mexhiti sërish kërkuan nga Ali Ahmeti që të merr masa për të reformuar ministrat e ksaj qeverie. Ata kërkuan që debati të rikthehet në parti dhe çdo ministër të jep llogari para organeve partiake.

Musa Xhaferi i çoi selam Ali Ahmetit se “Grupi i Zjarrit” nuk janë më një grup i vogël por sot dëshmohet se ky grup është një grup i madh.

Mexhiti pas fjalimit ka falenderuar Dërvenin pë mbështetjen që i japin “Grupit të Zjarrit”.

Nga ana tjetër mbështetësit e këtij grupi e dëshirojnë që Izet Mexhiti të jetë lider i BDI-së pasi në komentet në rrjetet sociale e thirrin si lider i BDI-së.

Të ngjajshme

Të fundit