6.8 C
Skopje
E enjte, 30 Mars, 2023

Mbledhje e Këshillit Kombëtar për Integrime Evropiane

Në Kuvend për sot është caktuar mbledhja e nëntë e Këshillit Kombëtar për Integrime Evropiane.

Në mbledhje do të prezantohet analiza “Çka duan të rinjtë – Profesionet e së ardhmes kërkojnë aftësi sot” nga Instituti për Menaxhim të Mirë dhe Perspektiva Euroatlantike.

Të ngjajshme

Të fundit