18.8 C
Skopje
E diel, 19 Maj, 2024

Nevzat Bejta në krye të vendit në mbledhjen e BDI-së Gostivar

Pas shumë tensioneve dhe ferkimeve siç duket dega e BDI-së në Gostivar i janë nënshtruar Nevzat Bejtës i cili u pa ulur në “krye të vendit” në mbledhjen e degës së kësaj partie sonte. Kujtojmë se Nevzat Bejta pas zgjedhjeve lokale nuk ka qenë aktiv dhe nuk është parë ne ngjarje dhe mbledhje të kësaj partie.

Ai nuk ishte prezent as në pranim-dorëzimin e kryetarëve tê degëve pas zgjedhjeve të brendshme të kësaj partie.

Sonte ka qenë një perjashtim ku ai u pa prezent në mbledhje. A po i nënshtrohet Nevzat Bejtës dega e Gostivarit mebtet të shihet, pasi neper strukturat e reja fraza “e larguam Xatin” ishte prezent por ai sic duket kthehet fuqishëm.

Të ngjajshme

Të fundit