16.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Shkupi ndër 5 qytetet më të ndotura në botë

Shkupi është ndër pesë qytetet më të ndotura në botë.

Kriza energjitike ka vënë alarmin.  Ndonëse amvisëritë dhe kompanitë operojnë me gjysmë kapaciteti, Shkupi edhe dje ishte ndër qytetet më të ndotura në botë./Kanal5.com.mk

Shkupi është ndër pesë qytetet më të ndotura në botë.

https://www.youtube.com/watch?v=6Ys2P6lSV1c&feature=emb_logo

Të ngjajshme

Të fundit