14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Shvercerat: U dha besa në Prekaz, nuk guxon askush ta thyejë!

BESA U DHA NË PREKAZ🇦🇱

Nuk do të mundet askush ta thyej atë, nuk do të guxoj askush të jetë përqarës dhe nuk do të lejohet asnjëher të shkelet betimi i dhënë para familjes më heroike shqiptare, siç është familja e komandantit legjendar ADEM JASHARI!

Në prani të Bekim Hamëz Jasharit dhe nismëtarët e kësaj inciative Hoxhë Halil Kastrati dhe Hoxhë Fatmir Latifi, u vendos nga të gjithë ne që mes dy tifozërive të mos ketë kurrë një armiqësi!

KUJDES!!!

Të gjithë individët, adoleshentët dhe personat e infitruar politik nuk do të meren parasysh me qëndrimet e tyre!

Kombi do të jetë para nesh, kurse ne së bashku do ti ndjekim idealet e të parëve tanë.

SHQIPËRI ETNIKE!

Të ngjajshme

Të fundit