14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

WhatsApp me dizajn të ri

WhatsApp po merr një pamje të rifreskuar me përditësimin e ri dhe ndryshimet zbatohen si për përdoruesit e iOS ashtu edhe për Android.

Meta ka disa muaj që teston pamjen e re të aplikacionit në versionin beta – synimi është të integrojë të gjitha ndryshimet që ka përjetuar WhatsApp në këto dy vitet e fundit, pra të “hekuros” dhe rregullojë gjithçka bukur.

Një ndryshim kryesor në dizajnin e ri është se një nuancë e veçantë e gjelbër përdoret si ngjyra kryesore. Aplikacioni tha se “u konsideruan më shumë se 35 versione të ndryshme ngjyrash”.

Të ngjajshme

Të fundit