30.8 C
Skopje
E premte, 19 Korrik, 2024

Maqedoni nga sot filloi sezoni i ngrohjes Qendrore

Sezoni i ngrohjes në Shkup për të gjithë të kyçurit në rrjetin e ngrohjes qendrore do të fillojë nga sot me të njëjtat kushte si më parë, gjegjësisht me temperaturë të garantuar prej 21 gradë Celsius dhe ngrohje në periudhën prej orës 06:00 deri në 22:00. sigurojnë zyrtarët.

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bektesi, u tha të enjten qytetarëve të Shkupit se më 15 tetor do të kenë radiatorë të ngrohtë dhe se radiatorët do të qëndrojnë të tillë gjatë gjithë sezonit të ngrohjes.
– Më 15 tetor, me fillimin e sezonit të ngrohjes, do të fillojë furnizimi me energji termike, radiatorët në Shkup do të ngrohen. Energjia termike do të jetë në dispozicion deri në fund të sezonit të ngrohjes, theksoi më pas Bekteshi.

Ai tha se gazi është blerë për dy javët e para të tetorit me çmimin më të volitshëm, që është dyfish më i lirë se ofertat e mëparshme dhe pritet që nga muaji i ardhshëm gazi të ofrohet me çmime më konkurruese për të pasur kostot më të ulëta për qytetarët.

Të ngjajshme

Të fundit