21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Pjesë nga Saraji dhe Çuçer Sandeva pa rrymë

 Pa rrymë sot do të mbeten disa pjesë të komunave Saraj dhe Çuçer Sandevë, informojnë nga Qendra rajonale përmenaxhim me kriza – Shkup.

Nga “EVN Maqedoni” SHA arriti informatë se në periudhë prej orës 08:30 deri ora 11:00 pa rymë do të mbetet një pjesë e konsumatorëve nga fshati Krushopek, komuna e Sarajit.

Në periudhë prej tetë deri ora 15, pa rrymë do të jenë shfrytëzuesit nga fshati Tanushë, fshati Brezë, fshati Malinë, Kodra Furra”, “Karakolli Tanushë”, një pjesë e fshatit Mirkovc, fshati Pobozhje, fshati Brodec, fshati Kuçevishtë në komunën Çuçer Sandevë.

Të ngjajshme

Të fundit