21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Xhaferi dhe Shaqiri do ta vizitojnë kampusin e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, sot do ta vizitojë kampusin e Universitetit „Nënë Tereza”, që ndodhet në ish-kazermën Ilinden.

Siç kumtoi pres shërbimi i Qeverisë, Xhaferi do të shoqërohet nga ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri.

Të ngjajshme

Të fundit